Mangakai Uppsala
NERV MÄRKET!  Mangakai Uppsala

     :: Start
     :: Information
     :: Medlemmar
     :: Aktiviteter
     :: UppCon
     :: Recensioner
     :: Bli Medlem
     :: Länkar
     :: Vad är:
     :: Manga
     ::
Anime

NERV MÄRKET!  Multimedia

     :: Videoklipp
     :: Översättningar
     :: Bilder
     ::
Fanart
     :: Fanfic
     :: Cosplay

NERV MÄRKET!  Interaktivt

     :: Quiz
     :: Gästbok
     :: Kontakta Oss


Webmaster: Daniel MPCopyright: Daniel MP
Yume no Kodomo
Första boken:
ISBN4-88271-306-3
590 Yen

Yume no kodomo översätts till ”Drömmarnas barn” (rakt översatt, jag vet att det låter mysko…) När Youjis äldre syster Senko flyttar till USA på grund av sitt jobb, blev han kvarlämnad att bo med Ren, Senkos kollega, i 2-3 år. Om Youji hade fått bestämma hade han hellre bott på en parkbänk. De bådas relation till varandra började helt fel, med missförstånd efter missförstånd, men de lärde sig snart att anpassa sig. Precis när saker och ting började bli lite bättre upptäcker Youji Rens hemlighet som förändrar hans liv. Ren var en frilansande författare som publicerade sina verk under namnet Rena Misaki, ironiskt nog är Rena Misaki Youjis favoritförfattare. Ren har skrivit och levt ett ensamt liv sen incidenten… <--- Nekos (Angies nick, red anm.) misslyckade försök att skapa en spännande stämning….gomen nasai, minna -_-;;

Andra boken:
ISBN4-88271-307-1
590 Yen

Historien fortsätter när Youji upptäcker Rens förflutna och dolda homosexualitet. När Ren gick i collage så blev han kär i sin sempai Hirose.
Deras förhållande sedan flera år blev förstört när Hirose hade en affär med Senko och senare gifte sig med en annan som fick hans barn.
Efter år av sökande återvänder Hirose och försöker ta tillbaka Ren. Krossad och plågad av sina blandade känslor av hat och kärlek försöker Ren fly från sitt förflutna…och nutiden.
När Youji får reda på sanningen om Rens förflutna växer de beskyddande känslor han känner för honom till någonting mer….

Tredje boken:
ISBN4-88271-561-9
590yen

Ren älskar honom inte, men Youji vägrar att dölja sina känslor längre, även om det innebär att han förlorar sin rara flickvän sedan barndomen. Även om Ren inte älskar honom har Youji blivit en viktig del i Rens liv och med Youjis hjälp och mod, tar Ren steget mot att upptäcka sig själv.

Fjärde boken:
ISBN4-88271-760-3
590 Yen

För den första gången i sitt liv upplever Youji sann kärlek. Även om hans känslor inte är besvarade känner han sig nöjd och glad med sin nuvarande situation. Hans vänskap med sin ex-flickvän Hiromi var bevarad och blev till och med en intressant relation med hennes nya pojkvän Sakai. När Ren återvänder från en resa söker han äntligen upp Hirose och sätter stopp för deras förhållande. Ren har äntligen fixat sitt förflutna och bestämmer sig för att gå vidare…och nu är han inte längre ensam.

NERV MÄRKET!  Medlemmars sidor

      :: Angies Yaoi-hörna
      :: Daniels musiksida
      :: Din sektion här?

NERV MÄRKET!  Diverse
     :: Humor
     ::
Mobiltelefon
     :: Tv-spel
     ::
Shop
NERV MÄRKET! Medlem
     :: Webbpost
     :: E-post uppgifter
NERV MÄRKET!  Status
Bilder:
86
Videoklipp: 02
Recensioner: 10
Fanart: 11
Fanfic: 13
Cosplay: 08
Länkar: 18
Föreslå Sektion ??
NERV MÄRKET!  Veckans bild
Veckans bild är den här veckan gjord av Julia
   

Besök Mangakai's hemsida, som vi är en filial till!
Mangakai Spånga
Mangakai Huddinge

Länkar:

Besök Seriezonens hemsida, återförsäljare av manga i Uppsala